Horoskop Ribi

32,00 

Opis znamenja RIBI (19.2. – 20.3.)

Vladar: Neptun
Element: voda
Kvaliteta: spremenljiva
Barva: zelena, modra
Značilnosti: intuicija, domišljija, iluzije, ustvarjalnost, dobrodelnost, sanjava, ljubeznivost, rada pomaga, težko se postavi zase

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.
( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

horoskop ribi
Opis znamenja RIBI (19.2. – 20.3.)

Vladar: Neptun
Element: voda
Kvaliteta: spremenljiva
Barva: zelena, modra
Značilnosti: intuicija, domišljija, iluzije, ustvarjalnost, dobrodelnost, sanjava, ljubeznivost, rada pomaga, težko se postavi zase

Horoskop Ribi premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Ona je neodločna, zelo nežna in senzibilna. in sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Prednosti: Sočutna, umetniška, intuitivna, nežna, modra, glasbena

Slabosti: Strah, pretirano zaupljiv, žalosten, želja po pobegu iz resničnosti, je lahko žrtev ali mučenec

Horoskop Ribi so všeč: biti sam, spanje, glasba, romantika, vizualni mediji, plavanje, duhovne teme

Ribe ne marajo: vse vedo, kritizirani, preteklost se vrača v preganjanje, kakršne koli krutosti

Ribi so zelo prijazni, zato se pogosto znajdejo v družbi zelo različnih ljudi.  So nesebične, vedno so pripravljeni pomagati drugim, ne da bi upale kaj dobiti nazaj.

Horoskop Ribi

je vodni znak in kot tak znak zodiaka je značilna empatija in izražena čustvena sposobnost.

Njihov vladajoči planet je Neptun, zato so Ribe bolj intuitivne kot drugi in imajo umetniški talent. Neptun je povezan z glasbo, zato Ribi razkrivajo glasbene preference v najzgodnejših življenjskih obdobjih. So velikodušni, sočutni in izjemno zvesti ter skrbni.

Ljudje, rojeni pod znakom Ribe, intuitivno razumejo življenjski cikel in tako dosežejo najboljši čustveni odnos z drugimi bitji.

Ribe rojene poznamo po svoji modrosti, vendar pod vplivom Urana lahko Ribi včasih prevzamejo vlogo mučenca, da bi pritegnili pozornost. Ribi niso nikoli presojni in vedno odpuščajo. Znano je tudi, da so najbolj strpni do vseh horoskopskih znamenj.

Ujemanje z drugimi znamenji: Bik, Rak, Devica, Škorpijon, Kozorog

Facebookverižice horoskop ribi

Unikatni nakit Trgovina

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Horoskop Ribi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja