Verižica rak

32,00 

Opis znamenja RAK (22.6. – 22.7.)

Vladar: Luna
Element: voda
Kvaliteta: kardinalen
Barva: bela, modra
Značilnosti: čustvenost, zaščitništvo, občutljivost, rad ima dom in otroke, predanost, pozornost, nežnost, konservativnost, zanesljivost

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.
( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Verižica rak- lasnosti raka

Moška verižica rak

Opis  horoskop  RAK (22.6. – 22.7.)

Vladar: Luna

Verižica Rak

Element: voda
Kvaliteta: kardinalen
Barva: bela, modra
Značilnosti: čustvenost, zaščitništvo, občutljivost, rad ima dom in otroke, predanost, pozornost, nežnost, konservativnost, zanesljivost

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Horoskop Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Facebook

trgovina

Keramična horoskopska verižica rak za moške: opisni videz

Keramične verižice za moške horoskop rak so v zadnjih letih vse bolj priljubljene. Te ogrlice niso le modna izjava, ampak so tudi pomembne za posameznike, rojene v zodiakalnem znamenju rak.

Keramika vs. Ko gre za ogrlice, je ena prvih odločitev, ki jo mora posameznik sprejeti, ali bo izbral keramično ali kovinsko ogrlico. Keramične ogrlice so pogosto lažje in udobnejše za nošenje v primerjavi s kovinskimi ogrlicami. Na voljo so tudi v širši paleti barv in dizajnov, zaradi česar so priljubljena izbira za tiste, ki želijo svoji obleki dodati piko na i. Po drugi strani pa so kovinske ogrlice v primerjavi s keramičnimi ogrlicami bolj trpežne in odporne na obrabo. Zaradi tega so boljša izbira za posameznike, ki želijo ogrlico, ki bo trajala še leta, tudi ob pogostem nošenju.

Keramične ogrlice s horoskopom raka  imajo pogosto simbol rakovice ali druge sorodne podobe, zaradi česar so edinstvene in osebna izbira za posameznike, rojene v znaku raka. Druge zasnove horoskopa lahko vsebujejo različne zodiakalne simbole ali sorodne podobe, ki so privlačne za posameznike, rojene v različnih zodiakalnih znamenjih. Pomembno je vedeti, da čeprav so ogrlice za horoskop rak morda bolj všeč posameznikom, rojenim v zodiakalnem znamenju rak, so lahko tudi premišljeno darilo za nekoga posebnega v vašem življenju, ki je rojen v tem znamenju.

Primerjava med moško in žensko verižico

Moške  imajo morda bolj moške oblike in barve v primerjavi s keramičnimi ogrlicami za ženske. Moški nakit je pogosto večji in drznejši v primerjavi z ženskim nakitom, kar odraža tradicionalno moško estetiko. Oblika in stil ogrlice pa sta lahko odvisna tudi od priložnosti, za katero se nosi, na primer ob priložnostnih ali formalnih dogodkih. Pomembno je, da izberete ogrlico, ki ne odraža le vašega osebnega sloga, ampak tudi dopolnjuje priložnost in obleko, ki jo nosite.

Na koncu, keramične ogrlice za moške po horoskopu rak so edinstvena in osebna izbira za posameznike, rojene pod znakom raka. nebesno znamenje. Pri izbiri ogrlice je pomembno upoštevati razlike med keramičnimi in kovinskimi ogrlicami, edinstvene značilnosti dizajna horoskopa Raka v primerjavi z drugimi dizajni horoskopa in kako se moški nakit razlikuje od ženskega nakita. Če upoštevate te dejavnike, lahko izberete verižico, ki ne odraža le vašega osebnega sloga, ampak ima tudi osebni pomen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica rak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja