Stenska ura

36,00 

Okrasna stenska ura iz platna ponujajo edinstven dizajn in estetiko, ki lahko polepša celoten videz in občutek vsakega prostora

Dimenzije ure 300x 300 mm

Kategorija:

Opis

 Dekorativna stenska ura narejena iz platna

Dekorativna stenska ura – Edinstven sodoben dizajn, natisnjen na trpežnem platnu – Tihi kvarčni mehanizem zagotavlja natančno merjenje časa – Lahek in enostaven za obešanje v kateri koli prostor – Na voljo v različnih modnih barvah Ta platnena ura s svojo skromno, a prepričljivo estetiko prinaša umetniški pridih na vaše stene. Vzdržljivo platno čudovito prikazuje eleganten dizajn, medtem ko kvarčni mehanizem zagotavlja, da vsaka minuta mine natančno. Tisti , ki želijo svojemu domu dodati sodobno osrednjo točko, ne da bi preobremenili prostor, je ta dekorativna ura primerna. Z enim nakupom ustvarite subtilen, a vpliven slog in ohranite popoln čas.

dekorativna stenska ura

 

Opremite stanovanje  s to elegantno, moderno stensko uro!

 

Moderna stenska ura – Edinstven dizajn, natisnjen na trpežnem platnu, doda umetniški pridih vsakemu prostoru – Tihi kvarčni mehanizem zagotavlja natančno in zanesljivo merjenje časa – Lahek in enostaven za obešanje, posebna strojna oprema ni potrebna – Različne elegantne barve dopolnjujejo vsak slog dekorja Ta platnena stenska ura bo s svojim sodobnim slogom zagotovo požela pohvale. Platno daje lahek, dostopen videz, ki je popoln tako za priložnostne kot za prefinjene prostore. Kvarčni mehanizem v notranjosti zagotavlja natančno merjenje časa, tako da ne boste nikoli več zamudili. Za vsakogar, ki išče cenovno ugoden poudarek, ki je eleganten, je ta sodobna ura prava. Njegov prefinjen dizajn in elegantna oblika poživita vaš dom, hkrati pa ohranjate točnost v stilu.

Moderna stenska ura narejena iz platna

stenske ure

Predstavitev okrasnih stenskih ur iz platna

Dekorativne stenske ure iz platna so edinstven in inovativen način, da vsakemu prostoru dodate pridih osebnosti in stila. Te ure služijo dvojnemu namenu, tako kot funkcionalna ura kot kot okrasni element . Zaradi česar so priljubljena izbira za tiste, ki želijo povečati estetsko privlačnost svojih bivalnih prostorov.  Te ure so običajno izdelane iz visokokakovostnega platna, ki je napet čez trden okvir in je natisnjen z različnimi oblikami. Na voljo so v številnih velikostih in slogih, kar olajša iskanje takšnega, ki dopolnjuje katero koli notranjo opremo.

V zadnjih letih je priljubljenost okrasnih stenskih ur iz platna še naprej naraščala, deloma zaradi naraščajočega trenda opremljanja doma . Z dostopnostjo  tehnologije tiskanja je zdaj  lažje kot kdaj koli prej ustvariti lastne dizajne  za svoje stenske ure. To je povzročilo porast ustvarjalnosti , pri čemer se je veliko ljudi odločilo ustvariti edinstvene  ure .   Okrasne stenske ure so postale  stalnica sodobnega notranjega oblikovanja, saj ponujajo  enostaven način, da vsakemu prostoru dodate pridih šarma .

stenske ure

 

 

Ura za vsak prostor v vašem bivalnem prostoru

Lastnosti in prednosti okrasnih stenskih ur iz platna

Moderna stenska ura – Okrasne stenske ure iz platna ponujajo edinstven dizajn in estetiko, ki lahko polepša celoten videz vsakega prostora .  Za razliko od tradicionalnih stenskih ur je platnene ure mogoče oblikovati s široko paleto barv, vzorcev in slik . Ura je vsestranski in privlačen dodatek k vsakemu domačemu dekorju. Ne glede na to, ali imate raje vintage ali sodoben stil, je platnena stenska ura oblikovana po vašem okusu. Edinstven dizajn in estetika platnenih stenskih ur lahko vsakemu prostoru doda pridih osebnosti in šarma . Ura je odlična izbira za tiste, ki želijo svoj bivalni prostor prilagoditi po meri.

Okrasne stenske ure iz platna so poleg edinstvenega dizajna tudi zelo trpežne in dolgotrajne . Za razliko od tradicionalnih stenskih ur, izdelanih iz krhkih materialov, so platnene ure izdelane iz čvrstih in prožnih materialov . Zaradi te vzdržljivosti in dolge življenjske dobe so platnene stenske ure praktična in  učinkovita naložba za lastnike stanovanj . Poleg tega so platnene stenske ure enostavne za čiščenje in vzdrževanje, kar zagotavlja, da ostanejo v odličnem stanju .

Druga prednost okrasnih stenskih ur iz platna je njihova vsestranskost in prilagodljivost . Platnene ure je mogoče ustvariti v različnih velikostih, oblikah in dizajnih, zaradi česar so primerne za vsak prostor v hiši. Poleg tega je mogoče platnene stenske ure prilagoditi individualnim željam, kar lastnikom stanovanj omogoča, da ustvarijo edinstveno in prilagojeno uro. Platnene stenske ure so odlična izbira za tiste, ki želijo svojemu domačemu dekorju dodati pridih ustvarjalnosti in individualnosti.stenske ure

 

 

Facebook

Stenske ure

unikatni nakit in izdelava stenskih ur