Verižica mandala

32,00 

Ta verižica doda pridih individualnosti in šarma vsaki obleki, ne glede na to, ali jo nosite ležerno ali za posebne priložnosti.

Kategorija:

Opis

 

Ročno izdelana keramična verižica mandala-Unikatno darilo zanjo

Uživajte v očarljivi privlačnosti naše verižice  Mandala, natančno ročno izdelanega z ljubeznijo in skrbjo. Ta izvrsten kos okultnega nakita za ženske uteleša duhovni pomen in brezčasno lepoto, zaradi česar je popolna ogrlica za tiste, ki iščejo vedrino in notranjo moč. Naš obesek s simbolom Mandala je osupljiva mojstrovina, zapleteno oblikovana iz visokokakovostne keramike, ki odraža predanost in umetnost izurjenih rokodelcev. Simbol svete mandale, vidno prikazan na površini obeska, ima globok duhovni pomen – sveti zvok, ki predstavlja bistvo, enotnost in božansko energijo vesolja. Ne glede na to, ali ste vnet jogi, izkušeni navdušenec nad meditacijo ali preprosto nekdo, ki ga privlači mističnost vzhodnih tradicij, je ta ogrlica dodatek, ki ga morate imeti v svoji zbirki. Zaradi svoje elegance in izdelave je obesek primeren tako za vsakdanje nošenje kot tudi za posebne priložnosti, saj vas opolnomoči z oprijemljivim opomnikom na ravnovesje in mir ves dan.

  • Ročno izdelan verižica
  • Širina obeska: 33 Milimetrov
  • Materiali: keramika

verižica mandala

 

Ročno izdelana keramična verižica mandala- Unikatno darilo

Ročno izdelan keramični obesek:. Vsak obesek, ki je izdelan, ima edinstven pridih, kar zagotavlja, da si niti dva kosa nista enaka. Keramični material daje občutek prizemljenosti, kar vam omogoča, da se povežete z zemeljsko energijo, ko se poglobite v svoje duhovne prakse.

Verižica za meditacijo: objemite meditativno avro, ki jo izžareva ta obesek. Služi kot osrednja točka za vaše meditacijske seje in vas vodi v stanje harmonije in pozornosti.

Obesek za verižico z močjo: inherentna moč simbola Mandala odmeva v vas ter vam vliva zaupanje in odpornost med življenjskimi izzivi. Ta obesek služi kot krepilni talisman, ki vas navdihuje, da sprejmete svojo notranjo moč in se pogumno soočite s svetom.

Okultni nakit za ženske: Sprejmite svojo duhovno plat s tem očarljivim kosom okultnega nakita. Njegova subtilna, a močna prisotnost dopolnjuje vaš stil, izraža vašo povezanost s starodavno modrostjo in skrivnostmi vesolja.

Nežen in vsestranski: prefinjen dizajn obeska zagotavlja subtilen dodatek k vsaki obleki. Nosite jo samostojno za minimalističen videz ali jo prekrijte z drugimi ogrlicami za komplet z boemskim navdihom – možnosti so neskončne.

Sprejmite globoko spokojnost obeska s simbolom Mandala, ki elegantno krasi vaš vrat in v vaše življenje vnaša občutek miru in pozornosti.

 

Facebook

Podobni izdelki