Horoskop tehtnica

32,00 

Opis znamenja TEHTNICA (23.9. – 22.10.)

Vladar: Venera
Element: zrak
Kvaliteta: kardinalna
Barva: rožnata
Značilnosti: pravična, graciozna, diplomatska, miroljubna, neodločna, ceni umetnost

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
( velikost fi30 mm )

2 na zalogi

Opis

Horoskop tehtnica

verižica tehtnica

Opis znamenja TEHTNICA (23.9. – 22.10.)

 

Vladar: Venera
Element: zrak
Kvaliteta: kardinalna
Barva: rožnata
Značilnosti: pravična, graciozna, diplomatska, miroljubna, neodločna, ceni umetnost

 

Horoskop tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Značilnosti Tehtnice
Horoskop Tehtnica je znamenje, ki kaže predvsem na odnose. Najpomembnejša beseda znamenja Tehtnica je ravnotežje, zato je prikazano z uravnoteženo tehtnico. Ljudje, ki imajo v rojstni karti poudarjeno znamenje Tehtnica, razumejo različne poglede in se zato pogosto težko opredelijo ali odločijo, tudi ko se morajo. Radi se izognejo konfliktnim situacijam, kar le še bolj poudarja njihovo neodločnost. Ljubijo popolnost. Včasih se ne morejo odločiti le zato, ker ne vedo, kaj bo odločitev prinesla. Isti simbol (tehtnica) predstavlja sodstvo, s katerim so ti ljudje tako zelo povezani. Kasneje bomo spoznali, da se nahaja Saturn, planet, povezan s sodbami in sodniki, v znamenju Tehtnica v znamenju svoje višine. Tehtnica je edini predmet v zodiaku, s čimer je simbolično pokazano, da poskuša nečustveno presoditi.

Kako jih prepoznamo na prvi pogled
Tehtnicam je najpomembnejše, da ugajajo, takoj zatem pa to, da je njihovo življenje uravnovešeno in harmonično. Zelo se bojijo, da bi koga prizadele ali da bi povzročile krivico. Globoko v njih je zakoreninjeno uravnovešeno delovanje, ki ga boste občutili že takoj na začetku poznanstva.

Ujemanje Horoskop Tehtnica z drugimi znamenji: Strelec, Vodnar, Oven, Dvojček in Lev

Znamenite Tehtnice

Jimmy Carter, Dwight Eisenhower, Mahatma Gandhi, Margaret Thatcher, Louis Aragon, Oscar Wilde,
Henri Bergson, Friedrich Nietzsche, Ray Charles, John Lennon, Franz Liszt, Yves Montand, Bruce Springsteen,
Roger Moore, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Eleonora Duse, Silvia Kristel, Olivia Newton John, Romy Schneider, Brigitte Bardot, Martin Strel, Renata Bohinc.

 

( Keramični obesek fi 30 mm  )

Trgovina

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Horoskop tehtnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja