Horoskop Devica

32,00 

 

Opis znamenja Devica (23.8. – 22.9.)

Vladar: Merkur
Element: zemlja
Kvaliteta: spremenljiva
Barva: rjava
Značilnosti: analitična, praktična, natančna, kritična, izbirčna, urejena, plašna, perfekcionistka

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži
( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Verižica devica
Horoskop Devica

Horoskop devica: Device v množici ne izstopajo prav posebej. Niso glasne, se ne izpostavljajo ter potrpežljivo čakajo na svoj trenutek. Kljub temu, da imajo izredno rade ljudi, še posebej tiste, ki potrebujejo pomoč, device niso najbolj socialno znamenje zodiaka. Namesto na zabavi jih boste pogosteje našli doma, stisnjene v postelji z dobro knjigo in kozarcem vina. So izjemno odkrite ter mile, oddajajo prijetno, umirjeno energijo.

Horoskop devica ima velik čut za pravičnost ter red, jih je zlahka prizadeti. Takrat se jih pazite, saj se lahko izpod na videz umirjene narave kar naenkrat porodi nova oseba, ki je prej niste poznali. Dvice se znajo  postaviti zase. Device ne marajo vulgarnega izražanja, neumnih izjav ter brezčutja. Če slednje začutijo v svoji prisotnosti bodo postale nesrečne ter nervozne. Vedno so pripravljene na vsako situacijo. Če v množici opazite osebo, ki s seboj nosi ogromno torbo, v kateri s seboj nosi stvari, za katere meni, da jih bo potrebovala, je to prav mogoče oseba, rojena v znamenju device.

Horoskop Devica in ljubezen: Sentimentalnost, ljubeznivost ter predanost so besede, ki device odlično opišejo na področju ljubezni.znamenje device  ne marajo agresivnega pristopa, zato jih je precej težko ujeti. Najlažje boste v njih vzbudili čustva, če se boste z njimi zapletli v dolg, intelektualni pogovor o tematiki, ki jo obožujejo. Ker v ljubezni iščejo kvaliteto, ne kvantiteto, jih boste le redko našli v romancah za eno noč. So zelo kritične, zato mora partner ustrezati veliko zahtevam, ali pa se jim vsaj prilagajati po svoji najboljši moči. Device potrebujejo veliko časa, da se sprostijo. Ko najdejo pravo osebo, se odprejo in so zveste. Svojega dragega bodo varovale ter mu nudile vso svojo oporo. Ker je zanje pomembna notranjost človeka, njegovo srce ter mišljenje, so zanje najbolj primerne osebe, ki se ne razburijo hitro, so izobražene ter prijazne. Privlačijo jih podobne, poznane stvari, ki jim lahko zaupajo. Najbolje je, da lahko s partnerjem preživijo kar največ časa, saj niso rade v družbi različnih ljudi. Vztrajajo pri krogu stalnih prijateljev, zato se bo partner moral dobro vklopiti tudi v to družbo.

 

horoskop devica

Facebook

Trgovina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Horoskop Devica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja