Verižica dvojček

32,00 

Opis znamenja  DVOJČEK (21.5. – 21.6.)

Vladar: Merkur
Element: zrak
Kvaliteta: spremenljiv
Barva: rumena, oranžna
Značilnosti: komunikativen, radoveden, trgovec, intelektualen, ljubezniv

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
( velikost 35 x 18 mm )

2 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Verižica dvojček- Značilnosti dvojčka

Moška verižica dvojček

 

 

 

HOROSKOP  DVOJČEK  (21.5. – 21.6.)

 

Vladar: Merkur
Verižica DvojčekElement: zrak
Kvaliteta: spremenljiv
Barva: rumena, oranžna
Značilnosti: komunikativen, radoveden, trgovec, intelektualen, ljubezniv

 

Zaradi obilice talentov in interesov je za HOROSKOP DVOJČEK značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Facebook

Trgovina

 

Keramična horoskopska verižica dvojček za moške: opisni videz

Keramična horoskopska verižica Dvojček za moške je unikaten kos nakita, ki služi kot prikaz horoskopskega znaka in osebnostnih lastnosti uporabnika. Ta ogrlica je izdelana iz visokokakovostnega keramičnega materiala in ima značilen dizajn, ki vključuje  simbol Dvojčka.

Keramična horoskopska verižica Dvojček je čudovit kos nakita, ki je narejen iz visokokakovostnega keramičnega materiala. Material, uporabljen pri izdelavi te verižice, zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost, zaradi česar je odporna na praske, obrabo in bledenje. Ogrlica ima edinstven dizajn, ki vključuje simbol Dvojčka, zaradi česar je popolna predstavitev zodiakalnega znaka uporabnika. Na voljo je v različnih barvah in slogih, ki ustrezajo individualnim željam, zaradi česar je vsestranski dodatek, ki ga lahko nosite ob različnih priložnostih.

Verižica Dvojček-Vzdrževanje in namen

Vzdržljivost in vzdrževanje keramične horoskopske verižica Dvojček sta eni izmed njenih najbolj opaznih značilnosti. Keramični material, uporabljen pri izdelavi te ogrlice, zagotavlja, da je odporna na praske, obrabo in bledenje. Zaradi tega je popoln dodatek za vsakodnevno nošenje, saj lahko prenese težke vsakodnevne uporabe. Poleg tega je verižica enostavna za vzdrževanje in zahteva le preproste tehnike čiščenja, da bo videti kot nova.

Pomena nošenja keramične horoskopske verižica Dvojček ni mogoče preceniti. Ta ogrlica predstavlja horoskopsko znamenje in osebnostne lastnosti uporabnika, zaradi česar je edinstven in oseben dodatek. Služi lahko kot začetek pogovora ali izrazit kos, ki uporabniku omogoča, da izrazi svojo individualnost in slog. verižico lahko nosite za različne priložnosti, od priložnostnih do formalnih, in jo lahko kombinirate z različnimi oblekami, da ustvarite edinstven videz.

Na koncu, keramična horoskopska verižica Dvojček za moške je edinstven in vsestranski dodatek, ki predstavlja horoskopsko znamenje in osebnostne lastnosti uporabnika. Ta ogrlica je izdelana iz visokokakovostnega keramičnega materiala in je vzdržljiva, enostavna za vzdrževanje ter na voljo v različnih barvah in slogih, ki ustrezajo individualnim željam. Služi lahko kot začetek pogovora ali kot izrazit kos in se lahko nosi ob različnih priložnostih, zaradi česar je obvezen dodatek vsakega modno ozaveščenega moškega.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica dvojček”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja