Verižica strelec

32,00 

Opis znamenja STRELEC (22.11. – 20.12.)

Vladar: Jupiter
Element: ogenj
Kvaliteta: spremenljiv
Barva: modra
Značilnosti: optimist, ekstravaganten, avanturist, svobodomiseln, neodvisen, iskalec resnice

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Moška verižica horoskop strelec

Moška verižica strelec

verižica strelec

Verižica strelec

 

 

 

Moška verižica horoskop strelec – Značilnosti strelca

(23. november–21. december)

Horoskop Strelec je tretji ognjeni znak, ki mu vlada planet Jupiter. To so razgledane in radovedne osebe, ki jih v življenju vodi precejšen optimizem. Lahko pa se zapletajo v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njihov duhovni mir. Skozi življenje se prebijajo s šalo in iskrivim humorjem. V družbi s strelcem vam ne more biti dolgčas. Z dobrodušnostjo pozitivno vplivajo na vse navzoče in večkrat držijo pokonci celo družbo. V svojem navdušenju gredo včasih predaleč. Zaslepljeni od morebitnih uspehov svoje delo opravijo površno in neodgovorno. Strelec se vedno znajde in poišče pot iz kakršnegakoli bolezenskega stanja. Pri tem je nemočen le, ko ima psihične težave ali pa ko ni v ravnovesju. V nasprotju z drugimi ima njihovo znamenje mitološki pomen. Njihov moto je filozofiranje, ki jih večkrat reši iz zagate. Ni pomembno, ali so kot divji konj ali kot zamišljeni modrec, ne marajo kompliciranja in načrtovanja. Trudijo se, da v življenju vse poteka spontano.  strelec je najbolj ponosen ,če je sam svoje sreče krojač.

Moška zodijak verižica strelec

Ujemanje

Pustolovski strelec in mladostni duh ovna se odlično ujemata, lahko sta tudi zelo dobra prijatelja, ljubimca in imata veliko skupnega. Oba sta ognjeni znamenji in plamen želja gori vedno svetlo nad njima. Imata veliko skladišče energije, ki ju povezuje. Razlike v mnenjih ne trajajo dolgo. Oven počasi prevzema pobudo in je najbolj ambiciozen znak, poln novih idej, in strelec se z veseljem pridruži skupnim avanturam. Imata veliko skupnih interesov in sta podobni osebnosti, njuno skupno druženje je vedno zabavno. Zelo dobro se ujameta v entuziazmu, energiji in skupni življenjski poti. Njuni skupni interesi in podobna značaja naredijo strelca in ovna za eno od najboljših kombinacij za dolgotrajno razmerje in skupno življenje. Popolna kombinacija.

Verižica strelec

Strelec in vodnar sta ustvarjalen in edinstven par. To partnerstvo je neovirano, združujejo ju vodnarjevi ideali in strelčevo znanje. Njuna zveza je vselej zanimiva in z romantičnim pridihom harmonije v odličnem prijateljevanju. To omogoča pravo komunikacijo in resnično razumevanje drug drugega. Oba znaka sta idealistična in navdušena nad življenjem, skupaj premagujeta še tako močne nevihte. Kot par žanjeta v družbi pravo občudovanje. Ujame se tudi z dvojčkom, tehtnico in levom.

Keramična horoskopska verižica strelec za moške: opisni videz

Horoskopski nakit je v zadnjih letih vse bolj priljubljen, saj vse več ljudi išče unikatne in personalizirane dodatke. V tem eseju si bomo podrobneje ogledali keramično horoskopsko verižico za moške Strelec, preučili njene prednosti in slabosti ter jo primerjali z drugimi horoskopskimi ogrlicami za moške.

Keramična horoskopska verižica za moške Strelec je edinstvena in personaliziran dodatek, ki je popoln za tiste, ki želijo pokazati svoje horoskopsko znamenje. Ta ogrlica je narejena iz trpežnega in lahkega keramičnega materiala in ima znak zodiaka Strelec in sorodne simbole, zaradi česar je odličen začetek pogovora. Keramika je odličen material za nakit, saj je hipoalergena, kar pomeni, da je manj verjetno, da bo povzročila alergijsko reakcijo kot drugi materiali. Poleg tega je keramika odporna na praske in enostavna za čiščenje, zaradi česar je praktična izbira za vsakodnevno nošenje.

Čeprav je keramična horoskopska verižica za moške strelec odličen pripomoček za tiste, ki verjamejo v astrologijo.Na koncu, keramična horoskopska ogrlica za moške Strelec je edinstven in personaliziran dodatek, ki je kot nalašč za tiste, ki verjamejo v astrologijo in želijo pokazati svoje horoskopsko znamenje. Čeprav morda ne bo všeč vsakomur, je odličen začetek pogovora in je izdelan iz trpežnega in lahkega keramičnega materiala. V primerjavi z drugimi horoskopskimi ogrlicami za moške ponuja drugačen videz in občutek, zaradi česar je odličen dodatek k vsaki zbirki nakita.

spremlajte nas   tukaj

Trgovina

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica strelec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja