Horoskop Kozorog

32,00 

Opis znamenja KOZOROG (21.12. – 19.1.)

Vladar: Saturn
Element: zemlja
Kvaliteta: kardinalen
Barva: črna, siva, temno zelena, temno rjava
Značilnosti: odgovoren, nepopustljiv, preračunljiv, pošten, predan, vztrajen, pomemben mu je status

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen
( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Opis

 

horoskop kozorog

verižica kozorog

Horoskop kozorog

Horoskop Kozorog Prednosti: Odgovorni, disciplinirani, samokontrolirani, dobri menedžerji
Slabosti: vse vedo, nepremagljiv, prizanesljiv, pričakujejo najhujše
Kozorog je všeč: Družina, tradicija, glasba, podcenjen status, kakovostna izdelava
Kozorog ne mara: V nekem trenutku skoraj vse

Kozorog je znak, ki predstavlja čas in odgovornost, njegovi predstavniki pa so tradicionalni in pogosto zelo resni. Ti posamezniki imajo notranje stanje neodvisnosti, ki omogoča pomemben napredek v osebnem in poklicnem življenju. So mojstri samokontrole in so sposobni voditi pot, narediti trdne in realne načrte ter upravljati veliko ljudi, ki delajo zanje kadar koli. Učili se bodo na svojih napakah in prišli do vrha le na podlagi svojih izkušenj in strokovnega znanja.

Pripadnost elementu Zemlje, kot sta Bik in Devica, je to zadnje znamenje v triu praktičnosti in prizemljenosti. Ne samo, da se osredotočajo na materialni svet, ampak ga lahko kar najbolje izkoristijo. Na žalost jih ta element naredi tudi trde in včasih preveč trmaste, da bi se premaknili z ene perspektive ali točke v odnosu. Težko sprejemajo razlike drugih ljudi, ki so preveč oddaljene od njihovega značaja, in bi iz strahu lahko poskušali agresivno vsiliti svoje tradicionalne vrednote.

Saturn je vladajoči planet Kozoroga in ta planet predstavlja omejitve vseh vrst. Njegov vpliv naredi te ljudi praktične in odgovorne, hkrati pa tudi hladne, oddaljene in neprizanesljive, nagnjene k občutku krivde in obrnjene v preteklost. Naučiti se morajo odpuščati, da lahko svoje življenje postanejo lažje in bolj pozitivno.

Horoskop Kozorog je ustvarjena za soočanje s strahom in ustvarjanje panike. Je znak sprejetih odločitev za zaščito pred pošasti v našem umu, življenju in neposrednem fizičnem okolju. Kozorog, ki je vedno pripravljen spremeniti v nekaj, kar odstraši tiste strašljive stvari, govori o vsaki naravni verižni reakciji strahu, kjer ena strašljiva stvar vodi k mnogim drugim, ki se dvigajo kot obrambni mehanizmi, ki stvari le poslabšajo. Potopljeni v svojo tajnost, se soočajo s svetom takšnega, kot so – dovolj pogumni, da nikoli ne bežijo, vendar se nenehno bojijo svojih notranjih pošasti.
Združljivi znaki  Kozoroga: Bik, Devica, Škorpijon, Ribe

 

Facebook

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Horoskop Kozorog”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja