Verižica vodnar

32,00 

Opis znamenja VODNAR (20.1. – 18.2.)

Vladar: Uran
Element: zrak
Kvaliteta: fiksen
Barva: modra
Značilnosti: izviren, ustvarjalen, human, genialen, znanstvenega duha, pred časom, nenavaden, uporen
Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem. ( velikost fi 30 mm )

2 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

verižica vodnar

Verižica horoskop vodnar

Verižica vodnar

 Horoskop vodnar prednosti: progresivna, izvirna, neodvisna, humanitarna
Slabosti: temelji na čustvenem izražanju, temperamentnem, brezkompromisnem, odmaknjenem
Horoskop vodnar ima rad: zabava s prijatelji, pomoč drugim, boj za vzroke, intelektualni pogovor, dober poslušalec
Horoskop vodnar ne mara: Omejitve, kršene obljube, osamljenost, dolgočasne ali dolgočasne situacije, ljudje, ki se z njimi ne strinjajo
Rojeni Vodnar je sramežljiv in ​​tih, po drugi strani pa so lahko ekscentrični in energični. Vendar sta v obeh primerih globoki misleci in visoko intelektualni ljudje, ki radi pomagajo drugim. Lahko jih vidijo brez predsodkov na obeh straneh, zaradi česar so ljudje, ki zlahka rešujejo težave.
Čeprav se zlahka prilagajajo energiji, ki jih obdaja, imajo rojeni Vodnarji globoko potrebo, da so nekaj časa sami in stran od vsega, da bi povrnili moč. Ljudje, rojeni pod znakom Vodnarja, na svet gledajo kot na kraj, poln možnosti.

 

Zodiak verižica vodnar-Lasnosti vodnarja

Horoskop vodnar je zračno znamenje in kot tak uporablja svoj um ob vsaki priložnosti. Če duševne spodbude ni, jim je dolgčas in nimajo motivacije za dosego najboljšega rezultata.

Uran je vladajoči planet Vodnarja , Uran ima plašno, nenadno in včasih agresivno naravo, vendar pa tudi Vodnarju daje vizionarsko kakovost. Sposobni so zaznati prihodnost in točno vedo, kaj želijo početi pet ali deset let.

Uran jim je dal tudi moč hitre in enostavne preobrazbe, zato so znani kot misleci, napredniki in humanisti. V skupini ali skupnosti se dobro počutijo, zato si nenehno prizadevajo biti obkroženi z drugimi ljudmi.

Največja težava za rojene Vodnarje je občutek, da so omejeni ali omejeni. Zaradi želje po svobodi in enakosti za vse si bodo vedno prizadevali zagotoviti svobodo govora in gibanja. Rojeni Vodnarji imajo sloves, da so hladne in neobčutljive osebe, vendar je to le njihov obrambni mehanizem pred prezgodnjo intimnostjo. Naučiti se morajo zaupati drugim in svoja čustva izražati na zdrav način.

horoskop Vodnar mora upoštevati: Ovna, Dvojčka, Tehtnico, Strelc
unikatni nakit Čerin
spremljate nas lahko   Facebook

Trgovina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica vodnar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja