Horoskop strelec

32,00 

Opis znamenja STRELEC (22.11. – 20.12.)

Vladar: Jupiter
Element: ogenj
Kvaliteta: spremenljiv
Barva: modra
Značilnosti: optimist, ekstravaganten, avanturist, svobodomiseln, neodvisen, iskalec resnice

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

( velikost  35 x 18 mm )

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

horoskop strelec

 

Horoskop Strelec

Horoskop Strelechoroskop strelec

 

 

 

 

Horoskop strelec

(23. november–21. december)

Horoskop Strelec je tretji ognjeni znak, ki mu vlada planet Jupiter. To so razgledane in radovedne osebe, ki jih v življenju vodi precejšen optimizem. Lahko pa se zapletajo v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njihov duhovni mir. Skozi življenje se prebijajo s šalo in iskrivim humorjem. V družbi s strelcem vam ne more biti dolgčas. Z dobrodušnostjo pozitivno vplivajo na vse navzoče in večkrat držijo pokonci celo družbo. V svojem navdušenju gredo včasih predaleč. Zaslepljeni od morebitnih uspehov svoje delo opravijo površno in neodgovorno. Strelec se vedno znajde in poišče pot iz kakršnegakoli bolezenskega stanja. Pri tem je nemočen le, ko ima psihične težave ali pa ko ni v ravnovesju. V nasprotju z drugimi ima njihovo znamenje mitološki pomen. Njihov moto je filozofiranje, ki jih večkrat reši iz zagate. Ni pomembno, ali so kot divji konj ali kot zamišljeni modrec, ne marajo kompliciranja in načrtovanja. Trudijo se, da v življenju vse poteka spontano.  strelec je najbolj ponosen ,če je sam svoje sreče krojač.

Ujemanje

Pustolovski strelec in mladostni duh ovna se odlično ujemata, lahko sta tudi zelo dobra prijatelja, ljubimca in imata veliko skupnega. Oba sta ognjeni znamenji in plamen želja gori vedno svetlo nad njima. Imata veliko skladišče energije, ki ju povezuje. Razlike v mnenjih ne trajajo dolgo. Oven počasi prevzema pobudo in je najbolj ambiciozen znak, poln novih idej, in strelec se z veseljem pridruži skupnim avanturam. Imata veliko skupnih interesov in sta podobni osebnosti, njuno skupno druženje je vedno zabavno. Zelo dobro se ujameta v entuziazmu, energiji in skupni življenjski poti. Njuni skupni interesi in podobna značaja naredijo strelca in ovna za eno od najboljših kombinacij za dolgotrajno razmerje in skupno življenje. Popolna kombinacija.

Strelec in vodnar sta ustvarjalen in edinstven par. To partnerstvo je neovirano, združujejo ju vodnarjevi ideali in strelčevo znanje. Njuna zveza je vselej zanimiva in z romantičnim pridihom harmonije v odličnem prijateljevanju. To omogoča pravo komunikacijo in resnično razumevanje drug drugega. Oba znaka sta idealistična in navdušena nad življenjem, skupaj premagujeta še tako močne nevihte. Kot par žanjeta v družbi pravo občudovanje. Ujame se tudi z dvojčkom, tehtnico in levom.

 

spremlajte nas   tukaj