Korenska čakra – Muladhara

32,00 

Korenska čakra – Muladhara
Element: Zemlja
Barva: Rdeča
Zvok: Lam
Muladhara je povezana z vašimi družinskimi vezmi, občutki preživetja, pripadnosti in občutkom varnosti.

( Velikost obeska – fi 33 mm )

3 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 0001 Kategorija:

Opis

 

 

korenska-čakra-muladhara-unikatni-obesek-verižicahttps://unikatni-nakit.si/izdelek/korenska-cakra-muladhara/

 

 

 

Korenska čakra – Muladhara

Čakre

Sedem čaker je pravzaprav sedem energijskih centrov – transformatorjev energije. Našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo – “ki” oz. “či” (chi). “Ki” se pretaka po telesu od spodaj navzgor; vsaka  predstavlja višjo stopnjo bivanja.
Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi oz. povezujočimi organi, živčnimi spleti in žlezami; slednji so s mi vidno povezani, saj ležijo na skoraj istih mestih v telesu. So žarišče vaše življenjske moči ali prana – in njihovo stanje je pomembno za vaše splošno dobro počutje.
Zavedajte se – če smo vsi mi energetska bitja neomejenih zmožnosti; zakaj potem doživljamo izzive na toliko področjih našega življenja? Zakaj gredo naši odnosi, finance, kariera in ljubezensko življenje včasih po zlu?
Odgovor je morebiti, da , ki nadzoruje določen del vašega življenja, ne deluje pravilno. Zatorej je na vas, da to čakro ojačate.
Dandanes se že vse več ljudi zaveda pomena starodavne znanosti uravnavanja čaker in da je pravzaprav njihovo pravilno delovanje ključ do vsega, kar ste si kadarkoli želeli v vašem življenju.

Ste se kdaj vprašali, kako lahko nekateri ljudje:
• Skoraj brez truda postanejo najboljši v svojem poslu, imajo ves denar, ki ga potrebujejo za življenje, ter luksuz in izgledajo sijajno pri vsem tem? To je zaradi tega, ker je njihova 1. , ki nadzoruje njihove finance in kariero, močna.

• Se prepuščajo neverjetnim intimnim odnosom večkrat na teden, kljub temu, da so polno zaposleni in že leta in leta poročeni? Njihova 2. , ki nadzoruje senzualnost in strast, po vsej verjetnosti žari.

• Redno predstavljajo podobo neomajne samozavesti tudi v najtežjih situacijah in predstavljajo pomembne vloge v svojih družinah in skupnosti? Ta zahvala gre njihovi 3. čakri, ki skrbi za njihovo osebno moč.

• Uživajo ljubeče in razumevajoče odnose s svojimi odraščajočimi otroki, partnerji, prijatelji in sodelavci? Njihova

4., ki skrbi za odnose, je sigurno zdrava.

• Govorijo, kar mislijo, so iskreni in spoštovani zaradi svoje avtentičnosti? To je sijoča 5. , ki nadzoruje njihov pravi glas v družbi.

• Se zanašajo na svoj notranji občutek, da intuitivno reši njihove probleme doma in sprejema pomembne odločitve v poslu – in so pri tem večinoma zelo uspešni? Imajo učinkovito 6. čakro, ki nadzoruje njihovo intuicijo.

• Doživljajo neomajno povezanost z Bogom in s svojim višjim jazom in se zavedajo, da bo zanje vedno poskrbljeno? Njihova 7. čakra, ki nadzoruje božansko zavest, je zelo ojačana.

 

Dodatne informacije

Teža35 g
Dimenzije60 × 33 × 33 mm
velikost

32