Verižica drevo življenja

32,00 

Ta verižica  doda pridih individualnosti in šarma vsaki obleki, ne glede na to, ali jo nosite ležerno ali za posebne priložnosti.

5 na zalogi

Opis

 Najnovejša verižica drevo življenja za ženske. Unikaten obesek, ki predstavlja simbol življenja. Odkrijte svojo novo najljubšo žensko verižico drevo življenja.

Opis ogrlice drevo življenja.

Drevo življenja verižica za ženske-Na drevo življenja lahko gledamo tudi kot na simbol osebnostne rasti. Ko so drevesa mlada, so si med seboj vsa zelo podobna. Toda z leti jih zunanji dejavniki, kot so nevihte, vetrovi itd. edinstveno oblikujejo in pustijo na njih marsikatero sled. Sčasoma tako vsako drevo postane edinstveno in čudovito z vsemi svojimi posebnostmi in znamenji. Vse to je lepa metafora za vsakega človeka in njegovo življenjsko pot

Drevo življenja pomeni, da niste otok, temveč ste globoko povezani s svetom okoli sebe . Simbol družine in povezave z vašimi predniki. Drevo simbolizira generacije vaše družine; drevo, ki izvira iz semena, raste in razveže, vidi, kako daleč lahko gredo,. Drevo nato ustvari novo sadje, ki daje naslednjo generacijo življenja, da začne na novo.

Simbolika in pomen obeska.

Priljubljen in univerzalen simbol, ki predstavlja več različnih stvari v različnih kulturah in religijah. Simbol ne pripada eni specifični kulturi, saj jo že stoletja uporabljajo po vsem svetu. Drevo življenja simbolizira veliko različnih stvari, obstaja nekaj skupnih tem, ki jih simbol predstavlja v več kulturah[.

Stilski nasveti in priložnosti za nošenje ogrlice.

Nakit nosite in uživajte, vendar upoštevajte, da ima vsak zakaj svoj zato. Zato ob hujših fizičnih naporih nakit odstranite in mu s tem podaljšate življenjsko dobo. Za vse verižice velja, da jih moramo skrbno hraniti in ne preblizu neposredne sončne svetlobe ali drugega vira toplote.

Ladies trgovina z namenom, da del linije namenimo modernim trendom, sledimo aktualni modi.  za tiste, . Dame si lahko tukaj izberejo svoj najljubši kos nakita, zase ali za prijateljico. Fantje si lahko na tej strani oddahnejo po beljenju glave, kaj svoji najdražji pokloniti ob njenem ali njunem prazniku.

ženska Verižica drevo življenja

Ženska verižica drevo življenja-Ročno izdelan unikatni nakit

Ženska verižica drevo življenja. To je simbol medsebojne povezanosti, rasti in vitalnosti. Očarljivo oblikovanje drevesa življenja predstavlja enotnost vseh živih bitij in neprekinjen cikel življenja. S svojimi zapletenimi vejami in koreninami nas spominja na našo globoko povezanost z naravo in svetom okoli nas.

Kar ločuje našo verižico drevo življenja, je možnost personalizacije. Vsako ogrlico je mogoče prilagoditi z edinstvenim kamnom, kar vam omogoča, da izberete dragulj, ki ima poseben pomen. Ne glede na to, ali gre za , najljubšo barvo , za katerega se verjame, da prinaša pozitivno energijo. Ta doda  pridih individualnosti, zaradi česar je resnično edinstveno darilo.

stilska verižica drevo življenja je oblikovana s pozornostjo do podrobnosti, ima občutljivo verižico, ki lepo dopolnjuje obesek. Sam obesek je strokovno izdelan in prikazuje zapleten dizajn drevesa z natančnostjo in eleganco. Kombinacija keramičnega obeska in motiva drevesa življenja ustvari osupljiv kos nakita .  Ta brez truda popestri vsako obleko, zaradi česar je primeren tako za vse priložnosti. Nošenje naše verižice drevo življenja  je več kot le dodatek; je izjava o slogu, pomenu in osebni povezanosti. Ne glede na to, ali se ga odločite nositi zaradi njegove estetske privlačnosti ali simbolike, ki jo nosi. Taa nakit drevesa življenja bo zagotovo cenjen dodatek vaši zbirki.

Odkrijte lepoto in pomen verižice  Drevo življenja, prilagojenega keramičnega nakita darila zanjo.  Nakit združuje eleganco in pomen v enem izvrstnem kosu. Naročite svojega še danes in sprejmite brezčasno privlačnost tega očarljivega dodatka.

Keramični ženski nakit

Keramični ženski nakit-unikatni nakit LADIES

Drevo življenja verižica za ženske

Drevo življenja verižica za ženske-Predstavljamo izvrstno verižico drevo življenja, personalizirano keramično darilo zanjo, ki pooseblja eleganco in šarm. Ta Drevo življenja verižica za ženske ima očarljiv dizajn, ki je skrbno izdelan, da doda lepoto in pomen vsaki obleki. Ogrlica drevo življenja je izdelana iz čiste keramike; verižica ima obojestranski tisk. Ogrlica je zapakirana v lično darilno škatlo in jo lahko uporabite kot darilo – za različne priložnosti.

 

ženska verižica drevo življenja

Širina obeska: 30 milimetrov

Višina obeska: 30 milimetrov

Po naročilu

drevo življenja verižica za ženske

verižica drevo življenja

Naša ženska verižica  drevo življenja je več kot le kos nakita

Naša ženska verižica  drevo življenja je več kot le kos nakita – je simbol medsebojne povezanosti, rasti in vitalnosti. Očarljiva zasnova drevesa življenja predstavlja enotnost vseh živih bitij in neprekinjen cikel življenja. S svojimi zapletenimi vejami in koreninami nas spominja na našo globoko povezanost z naravo in svetom okoli nas.

Kar ločuje našo verižico Drevo življenja, je možnost personalizacije. Vsako ogrlico lahko prilagodite z edinstvenim kamnom, kar vam omogoča, da izberete dragulj s posebnim pomenom. Ne glede na to, ali gre za , najljubšo barvo , za katerega se verjame, da prinaša pozitivno energijo. Ta doda  pridih individualnosti, zaradi česar je resnično edinstveno darilo.

Drevo življenja verižica za ženske, oblikovana s pozornostjo do podrobnosti, ima občutljivo verižico, ki lepo dopolnjuje obesek. Obesek sam je strokovno izdelan in prikazuje zapleten dizajn drevesa z natančnostjo in eleganco. Kombinacija keramičnega obeska in motiva drevesa življenja ustvari osupljiv kos nakita .  Ta brez truda popestri vsako obleko, zaradi česar je primeren tako za vse priložnosti.. Nošenje naše ogrlice drevo življenja je več kot le dodatek; je izjava o slogu, pomenu in osebni povezanosti. Ne glede na to, ali se ga odločite nositi zaradi njegove estetske privlačnosti ali simbolike, ki jo nosi.   Ta nakit Drevo življenja verižica za ženske bo zagotovo dragocen dodatek vaši zbirki nakita .

 

Odkrijte lepoto in pomen verižice  Drevo življenja, prilagojenega keramičnega nakita darila zanjo.  Nakit združuje eleganco in pomen v enem izvrstnem kosu. Naročite svojega še danes in sprejmite brezčasno privlačnost tega očarljivega dodatka.dodatka.

Ženska verižica drevo življenja

verižica drevo življenja

 

Facebook

 

 

Kategorija – verižice drevo življenja