Verižica drevo življenja

32,00 

 Z verižico drevo življenja  boste nedvomno vzbudili pozornost kjerkoli se pojavite. Je nepogrešljiv dodatek vsaki garderobi!

5 na zalogi

Opis

Verižica Drevo življenja -Ženska verižica drevo življenja

Verižica drevo življenja-Ročno izdelana verižica Drevo življenja za ženske postajajo vse bolj priljubljene kot edinstvena in elegantna možnost darila. Ogrlica ima boemski slog, ki je hkrati trendovski in moden. Sam obesek je izdelan iz keramike  in prikazuje Drevo življenja, ki je simbol moči, rasti in modrosti .   Ogrlica z obeskom drevo življenja  je ročno izdelan nakit, zaradi česar je še toliko bolj posebna in edinstvena]. Obesek je velik 30 mm in nastavljivo verižico . Te ogrlice so na voljo v številnih čudovitih barvah in dizajnih, ki kupcu ponujajo široko paleto možnosti .  Ta ogrlica je zasnovana posebej za ženske, zaradi česar je odlična možnost za elegantno in edinstveno darilo z nakitom . Trgovina Ladies ponuja ročno izdelane verižice drevo življenja  za ženske, ki so lahko odlična možnost kot darilo za nakit. Te edinstvene in elegantne verižice bo zagotovo cenil vsak, ki jih bo prejel

verižica drevo življenja

 

Facebook

Drevo življenja verižice

Ročno  izdelana verižica iz keramike

Verižica drevo življenja-Predstavljamo izvrstno  verižico osebno darilo iz keramike zanjo, ki pooseblja eleganco in šarm. To žensko šarm verižico krasi očarljiv obesek iz keramike. veriž skrbno izdelan, da vnese lepoto in pomen v vsako obleko. Verižica  izdelana iz čiste keramike; verižica ima obojestranski potisk,. Verižica je pakirana v ljubki darilni škatli in jo lahko uporabite kot darilo – različne priložnosti.

 

  • Širina obeska: 30 Milimetrov
  • Višina obeska: 30 Milimetrov
  • Izdelano po naročilu

verižica drevo življenja

Facebook

Drevo življenja verižice

Očarljiva verižica drevo življenja

Verižica drevo življenja   je več kot le kos nakita – je simbol medsebojne povezanosti, rasti in vitalnosti. Očarljivo oblikovanje drevesa življenja predstavlja enotnost vseh živih bitij in neprekinjen cikel življenja. S svojimi zapletenimi vejami in koreninami nas spominja na našo globoko povezanost z naravo in svetom okoli nas.

Kar ločuje našo verižico drevo življenja, je možnost personalizacije. Vsako ogrlico je mogoče prilagoditi z edinstvenim kamnom, kar vam omogoča, da izberete dragulj, ki ima poseben pomen. Ne glede na to, ali gre za najljubšo barvo , za katerega se verjame, da prinaša pozitivno energijo.  Ta doda verižici pridih individualnosti, zaradi česar je resnično edinstveno darilo.

Naša verižica drevo življenja je oblikovana s pozornostjo do podrobnosti, ima občutljivo verižico, ki lepo dopolnjuje obesek. Sam obesek je strokovno izdelan in prikazuje zapleten dizajn drevesa z natančnostjo in eleganco. Kombinacija keramičnega obeska in motiva drevesa življenja ustvari osupljiv kos nakita . Ta  brez truda popestri vsako obleko, zaradi česar je primeren tako za priložnostne kot formalne priložnosti. Nošenje naše verižice drevo življenja  je več kot le dodatek; je izjava o slogu, pomenu in osebni povezanosti. Ne glede na to, ali se ga odločite nositi zaradi njegove estetske privlačnosti ali simbolike,ki jo nosi.  Ta nakit drevesa življenja zagotovo cenjen dodatek vaši zbirki.

Odkrijte lepoto in pomen verižice  Drevo življenja, prilagojenega keramičnega nakita darila zanjo. Verižica združuje eleganco in pomen v enem izvrstnem kosu. Naročite svojega še danes in sprejmite brezčasno privlačnost tega očarljivega dodatka.

verižica drevo življenja

Facebook

Drevo življenja verižice